0:00 / 0:00

Verhalen van hoop

Hoe vertel je aan je kinderen en je ouders dat je kanker hebt? Waarop hoop je wanneer je midden in de behandeling helemaal overmand wordt door angst? Hoe vul je je nieuwe leven in na de ziekte? En wat als je partner kanker heeft? Enkele betrokkenen getuigen over hoe zij met hun ziekte of die van hun partner omgaan en waaruit zij hoop putten.


Deel je verhaal

  • Anonymous

    Mijn vriend heeft kanker we hebben een relatie van twee jaar. Nu zitten we in een enorme dip wat onze relatie betreft. Als ik vraag hoe het met hem gaat zegt hij goed terwijl hij achter mijn rug naar de dokter gaat en naar de specialist. Hij wil er met mij niet over praten terwijl ook ik met de situatie moet leven. Ik weet me geen raad meer en weet echt niet meer wat ik moet doen . Alles wat ik zeg of doe is blijkbaar verkeerd. Terwijl ik er voor hem wil zijn .


‘Switch to Hope’ is een initiatief van de volgende organisaties met de steun van Bristol-Myers Squibb: Borstkanker Vlaanderen, CMP Vlaanderen, European Cancer Patient Coalition (ECPC), Hodgkin en non-Hodgkin vzw, Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen, Melanoompunt, Mymu, Stichting Tegen Kanker, Talkblue Vlaanderen en Vie et Cancer.

Privacy | Social media guidelines ONCBE18NP04568-01