0:00 / 0:00

Verhalen van hoop

Waarop hoop je wanneer je helemaal overmand wordt door kanker? Hoe vertel je aan je kinderen dat je kanker hebt?
En wat met je partner en vrienden? Je collega’s?

Talrijke betrokkenen – patiënten, familieleden en vrienden – getuigen over hun sleutelmomenten tijdens en na de kankerbehandeling en wat hen hoop gaf. Ook jij kan je verhaal hier delen. Steek je lotgenoten een hart onder de riem met jouw getuigenis!


Deel je verhaal
Alle gedeelde verhalen

Ontmoetingsdag ‘Switch to Hope’

Een voorstelling over kanker en hoop, verteld door mensen die leven met de ziekte en gezien door de ogen van conferencier Bert Kruismans, fotografe Lieve Blancquaert en danscollectief Jazzmijn. Daarna volgden workshops rond omgaan met de emotionele en sociale aspecten van de ziekte. Tussendoor vonden bemoedigende ontmoetingen en gesprekken plaats. Dat was ‘Switch to Hope’ op 3 februari 2019 in Flagey.
Meer info

De initiatiefnemers

‘Switch to Hope’ is een initiatief van de volgende organisaties voor mensen die leven met kanker, gesteund door Bristol-Myers Squibb:


‘Switch to Hope’ is een initiatief van de volgende organisaties met de steun van Bristol-Myers Squibb: Borstkanker Vlaanderen, CMP Vlaanderen, European Cancer Patient Coalition (ECPC), FLAYA, Hodgkin en non-Hodgkin vzw, Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen, Melanoompunt, Mymu, Stichting Tegen Kanker, Talkblue Vlaanderen, The Big C en Vie et Cancer.

Privacy | Social media guidelines ONCBE18NP04568-01