0:00 / 0:00

4 februari is Wereldkankerdag, het moment waarop mensen wereldwijd stilstaan bij de ziekte in al haar facetten en bij de vraag: hoe kunnen we de levenskwaliteit van mensen met kanker verbeteren?

Ook in België kregen meer dan 70.000 mensen het afgelopen jaar de diagnose. Op de vooravond van Wereldkankerdag 2019 zag ‘Switch to Hope’ het levenslicht, een fysiek ontmoetingsmoment en een website waar mensen met kanker elkaar virtueel ontmoeten. Ze putten hoop uit elkaars verhalen en vinden er informatie en bruikbare tips. Weldra vind je hier een terugblik op het ontmoetingsmoment van 3 februari 2019. Ontdek ondertussen de website en deel ook jij je verhaal.

‘Switch to Hope’ is een initiatief van de volgende organisaties met de steun van Bristol-Myers Squibb: Borstkanker Vlaanderen, CMP Vlaanderen, European Cancer Patient Coalition (ECPC), FLAYA, Hodgkin en non-Hodgkin vzw, Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen, Melanoompunt, Mymu, Stichting Tegen Kanker, Talkblue Vlaanderen, The Big C en Vie et Cancer.

Privacy | Social media guidelines ONCBE18NP04568-01